BERDAL Rubber & Plastics

 

 

Producten:

 berdal gripline 12 l emmer zwart 250249
Emmers:
BERDAL Rubber & Plastics produceert een grote variëteit aan bouwemmers, emmers met schenktuiten, versterkte emmers en huishoudemmers. De emmers worden door BERDAL geproduceert van een gegarandeerd cadmium vrij, homgoeen regeneraat grondstof.
 
Kuipen, bakken
BERDAL Rubber & Plastics produceert een grote variëteit aan kuipen, bakken, boomcontainers en flextubs. De kuipen, bakken en boomcontainers worden door BERDAL geproduceert van een gegarandeerd cadmium vrij, homgoeen regeneraat grondstof.
 
Dak- & Wandfolies
Waterkerende Folies
 

berdal hytec medium folie 4x100 m 3491131

Foliefol-Bouwfolie:
Foliefol Bouwfolie is een folie geproduceerd uit PE-materiaal. Daardoor is de folie erg flexibel ook bij extreem koude temperaturen. Een andere positieve eigenschap is dat de folie milieuvriendelijk is. 
Tevens leent het materiaal zich ideaal voor hergebruik (recycling). Omdat het product zeer veel toepassingsgebieden heeft is het leverbaar in diverse diktes en afmetingen. Foliefol Bouwfolie is voorzien van een witte omverpakking.
Toepassing
Als bescherming van stenen, hout, en andere bouwmaterialen als tijdelijke afdichting van ramen en deuren, als afdekfolie bij afbouwwerkzaamheden, vloeren storten.
Vochtbeschermer bij betonvloeren en voor het inpakken van asbest platen.
 
 
Veiligheidsproducten:
Naast ons uitgebreide bouwassortiment levert BERDAL ook een pakket veiligheidsartikelen met onder andere afzetband, reclameband, waarschuwingsband en verkeerskegels.
Al onze afzetbanden worden geproduceerd met een speciale mix van grondstoffen waardoor het band extreem sterk is uitgevoerd. Reclameband is uitermate geschikt voor afzettingen bij evenementen zoals hardloopwedstrijden, rallysport-wedstrijden en wielrenwedstrijden.
 
Kniebeschermers:
Voor multifunctioneel gebruik biedt BERDAL een uitgebreid assortiment kniebeschermers. De juiste keuze voor een type kniebeschermer wordt bepaald door de ondergrond waarop hij wordt gebruikt. Voor elke toepassing biedt BERDAL een passende kniebeschermer. BERDAL kniebeschermers voldoen aan de richtlijnen die op Europees niveau zijn vastgelegd (CE). De knie is een gewricht, dat een belangrijke bijdrage levert aan onze mobiliteit. Knieletsel dient dan ook zoveel mogelijk vermeden te worden.
 
Met name in bepaalde beroepsgroepen (stratenmakers, tegelzetters, vloerenleggers etc.) is een goede kniebescherming noodzakelijk Ook bij werkzaamheden in en om het huis kan het nodig zijn het kniegewricht te beschermen. Voorkom knieletsel, draag kniebescherming!
 
Rubberproducten
Stucadoorsbenodigdheden
Luchtdicht Bouwen
 
klik hier om naar onze producten te gaan
 
www.ijzerwarenunie.nl/berdal