Bosch, technologie voor het leven

Bosch is natuurlijk één van de, zo niet het meest bekende merk voor het elektrische gereedschap, maar Bosch is veel meer dan enkel boormachines, boorhamers, decoupeerzaagmachines en haakse slijpers. Bosch zorgt voor een compleet assortiment voor zowel de doe-het-zelver als voor de professionele gebruiker. Van de zwaarste boringen tot het lichtere tuingereedschap, Bosch heeft de oplossing al in huis.

 

Bij de IJzerwarenunie kunt u dit gehele assortiment ook terugvinden, niet alleen de broodjes van de bakker, maar tevens de machineonderdelen tot aan de koolborstels aan toe zodat we ook in staat zijn u de gewenste After-Sales te bieden. Zeker voor Bosch houdt dit nogal een ruim assortiment in aangezien dit merk werkelijk bij iedere werkplaats over de hele wereld is terug te vinden en niet voor niets. Met haar eigen ontwikkelingsbureau, een zorgvuldig duurzaamheids en innovatie programma zorgt Bosch dat ze in ontwikkeling blijft. Naast het uitgebreide assortiment van bovengenoemde machines is Bosch inmiddels ook helemaal vertegenwoordigt op het gebied van bovenfrezen, schuurmachines en zelfs speciale Bosch radio’s voor op de werkplaats.

 

Ongetwijfeld vindt u op vele sites en in diverse webshops over de gehele wereld vele Bosch producten, echter alleen bij de ijzerwarenunie bent u verzekerd van het gehele Bosch assortiment tegen de beste prijs kwaliteit verhouding. Niet voor niets zijn wij dan ook één van de grootste leveranciers van Bosch in de Benelux.