Bostik/Simson

 

Bostik / Simson is inmiddels een gerenommeerde naam op het gebied van hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen. Niet voor niets gebruiken vaklieden van over de hele wereld in zowel de bouw-, als de industrie-, en transportsector de producten van Bostik / Simson. De sleutel in dit sterke merk zit ‘m puur in de innovatie. Bostik / Simson is als één van de beste in staat om mee te groeien met de wensen van de markt op het gebied van lijmen en afdichtingsmiddelen. Door voortdurend bezig te zijn met ontwikkelingen op het gebied van economische prestaties en bescherming van het milieu en de mens loopt Bostik / Simson dan ook voorop in de markt op het gebied van hechtingssnelheid, verwerkingsgemak en dat alles tegen de laagst mogelijke belasting voor onze omgeving.

 

Zoals bij iedere bevestigingstechniek, kennen ook lijmen en afdichten een aantal aandachtspunten. Bostik / Simson besteedt hier in haar ontwikkelingsfase dan ook veel aandacht aan. Niet voor niets wordt gesteld dat juist advies bij het ontwerp, het gebruik en de materiaalkeuze het mogelijk maakt om lichter, stijver en sneller te construeren. De IJzerwarenunie adviseert u hier dan ook graag in. De juiste afstemming hierbij draagt dan ook bij aan de optimale verbinding en functionaliteit van het object. Zo kan een voorbehandeling noodzakelijk zijn, maar met Bostik / Simson zorgt u er in elk geval voor dat deze voorbehandeling zeer beperkt blijft.

 

Bostik biedt met haar Simson lijn een volledig assortiment voor de professionele gebruiker. Met montagelijmen, houtlijmen, kitten, Simson constructielijm, saniatirkitten en purschuimen bent u met Simson dan ook verzekerd van de juiste lijmen en afdichtingen.

 

Ongetwijfeld vindt u op vele sites en in diverse webshops diverse Bostik / Simson producten, echter alleen bij de ijzerwarenunie bent u verzekerd van het gehele assortiment tegen de beste prijs kwaliteit verhouding. Niet voor niets zijn wij één van de grootste leveranciers van Simson in de Benelux.