DICTATOR deuropvangers vangen dichtslaande deuren geruisloos op


dictator 1000 los DICTATOR deuropvangers vangen dichtslaande deuren geruisloos op en houden deze stevig gesloten.

Door gebruik te maken van een DICTATOR deuropvanger worden uw deur, ramen en kozijnen gespaard. Ook kunt u, door gebruik te maken van een deuropvanger, er zeker van zijn dat hard dichtslaande deuren tot het verleden zal behoren. Dit is met name belangrijk op plaatsen waar rust en/of concentratie een vereiste is (kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels, toegangsdeuren in flats e.d.). 
Een ander belangrijk voordeel van gebruik van een deuropvanger is dat voorkomen wordt dat met name kinderen met hun vingers tussen de deur bekneld kunnen raken. Ook de ideale oplossing in combinatie met een deurdranger om er voor te zorgen dat de deur altijd goed in het slot zal worden getrokken.

Vaak wordt er ook voor een deuropvanger gekozen in die situaties waar de bestaande deurdranger niet voldoende kracht heeft om de deur op het laatst in het slot te trekken als gevolg van windbelasting of teveel weerstand van het dagslot. In deze situaties adviseren wij om een deuropvanger met eindslag (dode slag) toe te passen, dit zorgt ervoor dat de deur altijd dicht- en aangetrokken zal worden.

In die situaties waar er onvoldoende plaats om een deuropvanger verticaal te kunnen monteren, adviseren wij om het type 1400 of het type VS2000 toe te passen. Deze zijn standaard geschikt om horizontaal te monteren.
 

dictator 1600f

Voor branddeuren is er de deuropvanger type 1600F met speciale bevestigingsplaten, hiervoor goedgekeurd door het Duitse Materialprüfamt (MPA) te Dortmund voor toepassing op branddeuren. Voor de verschillende deursituaties (opdek, gelijk- of terugliggende deuren maar ook schuifdeuren) bieden wij u een oplossing met een DICTATOR deuropvanger.
Onderstaand een tabel met de verschillende types die wij in ons productieprogramma hebben.
 
 
Belangrijkste voordelen:
 
    - Hard dichtslaan van de deur wordt voorkomen
    - Deur wordt goed gesloten gehouden waarmee klapperen van de deur wordt voorkomen
    - Gevaar van vingers tussen de deur wordt aanzienlijk verkleind.
    - Maakt het gebruik van deurkrukken, dagsloten of rolsloten overbodig.
    - 2 jaar garantie op al onze deuropvangers.
    - Zonder problemen getest tot 1.000.000 slagen.
    - Door gebruik van thermo-neutrale olie, ook bij wisselende temperaturen, een constante werking
    - Nagenoeg onderhoudsvrij
 
Waar kan ik de DICTATORS vinden in de site?      
 
klik hier om naar de producten op onze webshop te gaan