Fischer, innovatieve oplossingen

 

Fischer is op het gebied van bevestigingssystemen in de bouwindustrie niet te missen. Met haar uitgebreide assortiment van boren, pluggen, schroeven en isolatiesystemen is Fischer actief bij de aannemers, de doe-het-zelvers, de constructeurs en zelfs de architcten. Mede door de voortdurende drang naar vernieuwing is Fischer continu aanwezig in ieder bouwproces. De duizenden patenten zijn hier het beste voorbeeld van, maar laten tevens zien hoe betrokken Fischer is bij haar potentiële afnemers. Meedenken en zelfs het uitschrijven van complete ankerplannen is eerder regel dan uitzondering bij Fischer. Niet alleen blijven ze op deze manier continu in ontwikkeling, maar biedt Fischer telkens weer kostenbesparingen in uw bouwproces. Of het nu een groot bouwproject betreft dat in de startfase zit of enkel de verbouwing van een kleine kamer, Fischer heeft al met u meegedacht.

 

Eén van de voorbeelden hierbij is bijvoorbeeld de nieuwe Fischer Power-Fast, waarmee Fischer de nieuwe maatstaf wil zetten. Met een snellere verwerking en minder vereiste inspanning zorgt Fischer voor veel comfort, tijdwinst en kostenbesparing. Of dit nou bedoeld is voor spaanplaat, voor houten constructies of voor houten vloeren de Fischer Power Fast biedt u de snelste oplossing.

 

De Fischer SX-plug is eveneens een goed voorbeeld van de innovatie van een eeuwenoud product; door toevoeging van enkele vleugels op de plug heeft u niet alleen maximale grip, maar wordt tevens voorkomen dat de plug meedraait in het boorgat.

 

Slechts enkele voorbeelden van de innovatieve oplossingen van Fischer op het gebied van bevestigingssystemen. Kleine aanpassingen met grote vooruitgang, dat is Fischer.