SPAX International zet met de nieuwe SPAX maatstaven

   

spax - logo

   

Reeds jaren staat SPAX International voor innovatie en kwaliteit in het fabriceren van schroeven. Het succesverhaal begint al in het jaar 1823. Toentertijd nog onder de naam Altenloh, Brinck & Co. is ze de eerste onderneming in Duitsland die zich met de industriële productie van schroeven bezig ging houden. 
Hoogtepunt tot nu toe is de introductie van de nieuwe SPAX, die dankzij voortdurende verdere ontwikkeling kon ontstaan en die een technologische ontwikkelingssprong in de schroevenproductie betekende.
 
Met de universeel te gebruiken nieuwe SPAX met gepatenteerde vernieuwingen als de multi-kop, het golfsnedeprofiel en de 4CUT-punt behoudt de onderneming ook in de toekomst de toppositie op de schroevenmarkt.    
Tegenwoordig produceert SPAX International in Duitsland met haar ongeveer 1000 medewerkers zo’n 50 miljoen schroeven per dag.  
 
Sinds vele jaren is SPAX niet alleen maar een succesvol merk, het is in de ogen van de gebruiker hét toonbeeld van de moderne schroef.     
 

spax schroef

SPAX: De nieuwe generatie
 
De nieuwe 4CUT-Punt samen met de nieuwe MULTI-kop en het geoptimaliseerde golfsnede profiel zorgen voor een hightec schroef van absolute topklasse.
Kenmerken:
- Universeel te gebruiken in hout, kunststof en metalen platen
- Multikop voor hout
- Golfsnede profiel dus: 
         * Sneller en lichter indraaien 
         * Braamvrij, dus geen staalsplinters
- 4CUT-Punt: 
         * geen splijten, ook niet bij geringe randafstanden
         * Zonder voorboren en onmiddellijk grip
 
klik hier om naar de producten op onze webshop te gaan