Bahco, van product tot merk

Bahco is een begrip over de hele wereld dat staat kwaliteit in handgereedschappen en zagen. Niet voor niets spreekt men over de hele wereld niet van een moersleutel maar van een Bahco. Door de productie in enkel eigen fabrieken in Europa te laten uitvoeren en door een groot innovatief vermogen slaagt Bahco er nog altijd in de juiste oplossing te zijn voor de meest veeleisende eindgebruiker op het gebied van handgereedschap. Van tangen, steeksleutels en Bahco lijmtangen tot messen, handzagen en gereedschapskisten; Bahco voorziet het gehele assortiment.

 

Met haar eigen Ergo-lijn staat Bahco vooraan wat betreft het ergonomisch gebruik van de gereedschappen. Niet alleen zorgt deze lijn voor meer grip, maar voorkomt het eveneens onnodig krachtgebruik, waarmee u in staat bent meer werk te verrichten, risico’s te verminderen en meer kwaliteit te leveren.

 

Ongetwijfeld vindt u op vele sites en in diverse webshops diverse Bahco producten, echter alleen bij de ijzerwarenunie bent u verzekerd van het gehele Bahco assortiment tegen de beste prijs kwaliteit verhouding. Niet voor niets zijn wij één van de grootste leveranciers van Bahco in de Benelux.