Facilitair

 

IJzerwaren Unie is een online groothandel voor de bouw, industriële bedrijven, installatiesector en facilitaire diensten. Kortom een breed assortiment in (bouw)technische producten waarin deze sectoren zich thuis voelen.

 

Waarom facilitair?

De facilitaire dienstverlening is dermate omvattend en actief binnen sterk verschillende branches dat een juist of compleet aanbod van producten voorheen niet geboden werd. De IJzerwarenunie heeft met haar complete assortiment van ruim 500.000 artikelen deze stap doorbroken en is wel in staat voor iedere facilitaire dienst de juiste producten te kunnen aanbieden. Doordat de facilitaire dienst kan verschillen in grootte van 1 persoon tot enkele honderden is ook hier de structuur en compleetheid van artikelomschrijvingen essentieel. Met de verhoogde graad van concurrentie, de grote toename van starters en  de toenemende eis van flexibiliteit ziet IJzerwarenunie haar rol als webwinkel in bevestigt.

 

Toegevoegde waarde IJzerwarenunie

De facilitaire dienst bevindt zich in toenemende mate op gebieden van toegangscontrolesystemen, veiligheidsbeslag en hang- en sluitwerkprojecten. Door de jarenlange ervaring van de IJzerwarenunie op dit gebied en met referenties als de Amsterdam Arena, Theater Carré, de stopera en diverse kazernes, gevangenissen en ziekenhuizen staat de IJzerwarenunie inmiddels in de top-5 van Nederland. Wij werken standaard nauw samen met onder andere Nemef, Lips, Evva, Salto, Dom, Oxloc, Hoppe, Ami, Dorma, Geze, Axa Stenman, Dom, Assa Abloy, Van Leeuwen International en Artitec. Op het gebied van deze merken zijn wij dan ook in staat u geheel van A tot Z te ontzorgen

 

 

De voordelen van het werken met IJzerwaren Unie beperken zich niet alleen tot de facilitair manager in uw organisatie. Het complete leverpakket van IJzerwaren Unie geeft een significante besparing op de factuurstroom binnen uw organisatie. Door de verschillende specialismen binnen onze organisatie kunnen wij uw facilitaire dienst sterk ondersteunen in bijvoorbeeld hang- en sluitwerk, gereedschap, werkkleding, transportmiddelen etc.


Hang- en sluitwerk

De kern van de ijzerwaren vakhandel ligt bij het hang- en sluitwerk. Onze jarenlange ervaring heeft een specialisme opgeleverd waarbij u bij ons voor zowel het afgebroken exotische raamkrukje terecht kunt als voor de complete uitwerking van de hang- en sluitwerk staat met bijbehorende projectcalculatie. En uiteraard alles wat daartussenin ligt.

Een belangrijke pijler van onze hang- en sluitwerk afdeling is de (elektronische) toegangscontrole. Wij adviseren u in verschillende merken en systemen, met sleutel, tag, pasje etc.