Retouren

1. Artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. (binnen 30 dagen en op aanvraag)

- Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt.

- Indien u niet het juiste artikel heeft ontvangen omdat dit afwijkt van hetgeen u besteld heeft.

* Uiteraard verzoeken wij u dit direct bij ontvangst kenbaar te maken bij één van onze verkooppunten voor de juiste afhandeling en garantiestelling.

 

2. Artikelen retour voor eigen kosten 

- Indien u niet het juiste artikel heeft besteld
 

Opmerking:

- u kunt een artikel retour sturen binnen 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Gebruik hiervoor onderstaand retourformulier.

- het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij u om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren

- de pakbon of de (kopie) factuur dient meegestuurd te worden in de verpakking. U kunt producten met een houdbaarheidsdatum binnen 30 dagen na ontvangst retourneren als de verpakking van het product niet is geopend.

- Indien houdbaarheidsproducten blootgesteld zijn aan vrieskou kan de garantie komen te vervallen in verband met de chemische samenstelling van het product.

 

Let op: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat IJzerwaren Unie niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

 

Fill out my online form.
There are tons of Wufoo features to help make your forms awesome.