Industrie

 

IJzerwaren Unie is een online groothandel voor de bouw, industriële bedrijven, installatiesector en facilitaire diensten. Kortom een breed assortiment in (bouw)technische producten waarin deze sectoren zich thuis zullen voelen.

Met grote spelers in de scheepvaartindustrie, de ijzer- en staalindustrie, de autoindustrie en zelfs de vliegtuigindustrie als klant is de IJzerwarenunie inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de branches. Naast uiteraard de juiste prijs - kwaliteit verhouding en de kwaliteit van de producten onderscheid de IJzerwarenunie zich op het gebied van kennis en innovatie voor deze markten. Met eindelijk het volledige assortiment overzichtelijk en binnen een vaste structuur is de IJzerwarenunie in staat met de industrie een efficiencyslag te maken.

 

Waarom industrie?

Het kernwoord van industrie is innovatie. Daarom werken wij nauw samen met fabrikanten en leveranciers van onze producten om het assortiment up-to-date te houden. Door volledige assortimenten beschikbaar en bestelbaar te maken op onze site zal de industriële inkoper nooit misgrijpen. Indien gewenst kunnen wij, waar van toepassing, voorzien in technische tekeningen al dan niet in CAD formaat.

 

Door het grote assortiment is IJzerwaren Unie de partner voor alle speciale producten die elders moeilijk beschikbaar zijn, maar ook voor uw verbruiksmaterialen (bv. poetspapier, electroden, handschoenen etc.)

 

De onderstaande productgroepen bevatten een assortiment dat voorziet in de belangrijkste behoefte van de (maak)industrie:

 

Gereedschap

Bevestigingsmateriaal

Transportmiddelen

Chemische producten