Bouw

IJzerwaren Unie is een online groothandel voor de bouw, industriële bedrijven, installatiesector en facilitaire diensten. Kortom een breed assortiment in (bouw)technische producten waarin deze sectoren zich thuis zullen voelen.

  

Waarom bouw?

De bouw zit in onze genen. Zowel internationale bouwondernemingen, aannemers als ZZP-ers zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben verschillende productgroepen die aansluiten op de behoefte van de bouw:

  

Hang- en Sluitwerk

IJzerwaren Unie begeleidt en adviseert in hang- en sluitwerk projecten, maar ook voor dat ene slot voor een renovatieklus bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan scharnieren, drangers, sloten, bouwbeslag, sierbeslag, raambeslag, beveiligingsstrips etc. Daarnaast leveren wij van verschillende merken zowel mechanische als elektronische cilinders. Op het gebied van cilinders is vrijwel iedere configuratie mogelijk en wij kunnen hierin meegaan in iedere vorm van maatwerk. Van geavanceerd elektronisch toegangssysteem tot een gelijksluitende cilinderset.

Bekende merken in hang- en sluitwerk die wij voeren zijn: DOM, Oxloc, Nemef, Abus, Geze, Dorma, Ferraro, Axa, Intersteel, Ami, Bau-stil, Secu.

  

Werk- en Bedrijfskleding en PBM

IJzerwaren Unie heeft een ruim assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) om veilig aan het werk te gaan. Zowel, hand-, hoofd-, oor- en oogbescherming als (beschermende) werkkleding en veiligheidsschoenen. Ook in valbeveiliging biedt IJzerwaren Unie een ruime keuze. Voor het samenstellen van een set pbm op maat tbv VCA kunt u contact met ons opnemen.

Bekende merken in werkkleding en pbm die wij voeren zijn: Snickers, Fristads, Puma, Grisport, Bata.

  

Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk! Daarom biedt IJzerwaren Unie een ruime keus aan kwaliteitsgereedschap. Zowel handgereedschap, elektrisch gereedschap, tuingereedschap als verspanend gereedschap.

Bekende merken elektrisch gereedschap in het IJzerwaren Unie assortiment zijn; Bosch, DeWalt, Fein, Festool, Hitachi en Makita.

Bekende merken handgereedschap in het IJzerwaren Unie assortiment zijn; Bahco, Facom, Ironside en Gedore.

Wij werken met garanties varierend van 1 tot 10 jaar. Dit afhankelijk van het merk.