Makita, goed werk

 

Makita is als sinds 1915 geroemd door miljarden vakmensen om haar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Niet voor niets werken er dagelijks 500 ingenieurs aan de verbeteringen van de producten met maar één doel; de taak volbrengen. Het bijzondere van Makita vergeleken met merken als Bosch en Hitachi is dan ook dat Makita zich enkel richt op het elektronisch gereedschap. Daar ligt hun passie en daar ligt hun taak. Niet alleen specialiseert Makita zich hierdoor enorm op onder andere de boor- en zaagmachines, maar laat Makita gelijk haar meerwaarde gelden voor de professionele vakman.

 

Het assortiment van Makita omvat maar liefst 1500 verschillende machines, waarvan de IJzerwarenunie er bijna 500 rechtstreeks aanbiedt. Van boormachines, decoupeerzaagmachines en toebehoren en cirkelzaagmachines tot stofzuigers en haakse slijpers. Ook biedt Makita een compleet assortiment aan tuinmachines met grasmaaiers, bladblazers en heggenscharen.

 

Uiteraard is ook Makita volledig verkrijgbaar met lithium-ion accu’s voor duurzaam en langer gebruik door de eindgebruiker. Door u aan te melden voor de extra garantie, verlengt u uw garantie op Makita machines tot maar liefst 3 jaar.

 

Doordat de IJzerwarenunie premium partner is van Makita hebben wij niet alleen het grootste assortiment van Nederland voorradig, maar bent u tevens verzekerd van de scherpste prijzen.