Fein, het meest krachtige renovatiesysteem

 

Fein staat vooral bekend als de specialist op het gebied van professionele en betrouwbare elektrische gereedschappen op het gebied van metaal, bouw en automotive. Het Fein gereedschap leent zich met name voor zwaar en langdurig gebruik door haar robuustheid, haar precisie en haar kwaliteit.

 

De Fein gereedschappen leent zich speciaal voor de metaalindustrie of het nou gaat om grof of fijn slijpen. En of het nou gaat om de staalbouw, de scheepsbouw of om gieterijen of dat het om exacte boorgaten gaat met handboormachines of dat het om semistationaire kernboorsystemen gaat, Fein heeft bewezen overal de juiste oplossing te kunnen bieden daar waar er metalen constructies worden vervaardigd. Daarnaast biedt Fein ook in de bouw in de meest uiteenlopende klussen de juiste oplossing met haar uitgebreide assortiment. Fein is een begrip bij zowel de droge montagebouw als de houtmontage, maar zelfs bij een simpele montage van een airco- of ventilatiesysteem is Fein inmiddels onmisbaar. Tenslotte biedt Fein ook voor de automotive specialistisch gereedschap voor het vervangen van ruiten, het opbouwen van carrosserieën, het om- en uitbouwen. Het spreekt dan ook voor zich dat Fein bij veel nieuwe alsmede tweedehands auto’s om de hoek komt kijken.

 

Kortom Fein biedt iedere oplossing daar waar er metaal in de klus zit en met de Fein Multimaster en de Fein Supercut biedt Fein eveneens twee kleine alleskunners voor alles op het gebied van verbouwen, onderhouden en repareren.

 

De IJzerwarenunie biedt als één van de weinige leveranciers in de Benelux het gehele assortiment aan. Niet alleen kunt u hiermee goed beoordelen welk gereedschap het beste gebruikt kan worden voor uw klus, maar bent u teves verzekerd van de juiste service.