DeWalt, de robuuste machine

 

DeWalt, een begrip in Amerika en nu ook steeds meer voet aan wal binnen Europa. Waar DeWalt van oudsher nog vooral geroemd werd om haar schuurmachines is het merk inmiddels veel verder gegroeid dan alleen dat. Met onder andere vele accuboormachines, boorhamer, stationaire zaagtafels, tackers en nietpistolen is DeWalt een serieuze tegenhanger voor merken als Bosch, Makita en Hitachi.

DeWalt innoveert continu met als één van de eerste een volledige lithium ion lijn en nu ook weer als ’s werelds eerste accu constructietacker. Zo tracht DeWalt haar plaats te veroveren door werk steeds iets lichter te maken of het mogelijk te maken om met dezelfde batterij langer door te kunnen werken. Vibratie, snelheid, levensduur en prestaties zijn dan ook kernwoorden voor een merk als DeWalt.

 

De ijzerwarenunie heeft vanaf het moment van introductie altijd een streepje voor gehad bij DeWalt. Zo heeft de IJzerwarenunie het grootste assortiment en showroom van Noord-Holland in haar vestiging te Beverwijk. Niet alleen waarborgt de Ijzerwarenunie hiermee voor u de beste prijzen op DeWalt artikelen, maar zijn wij ook in staat u de beste service hier rondom heen te bieden.