Veelgestelde vragen - klant worden

 

 

 
 

Wat voor klanten heeft IJzerwaren Unie?

 

Wij hebben groot zakelijke klanten zoals: de grotere bouwbedrijven, aannemers in de utiliteit- en woningbouw, installatiebedrijven, technische diensten, scheepsbouw, scholen, overheidsinstanties en elektro technische bedrijven. Ook kunnen wij o.a. woningbouwcorporaties, vervoersbedrijven, glashandels, de timmerindustrie en veel zzp-ers tot onze klantenkring rekenen.

 

Hoe kan ik klant worden?

 

Gebruik maken van ons digitale klantenformulier is het handigste. Afhankelijk van de behoefte kan er ook bezoek van een commercieel medewerker of directielid aangevraagd worden. Uiteraard zijn we bereikbaar via chat, telefoon of fax.

 

Wat zijn de voordelen van registreren als klant/debiteur?

 

U krijgt dan klantgebonden condities volgens afspraak: Binnen de vier sectoren Bouw, Industrie, Installatie en Facilitair hebben we op klantniveau een passend prijsbeleid mede afhankelijk van de omzetgrootte. Om een passende aanbieding te maken op basis van een vaste klantrelatie hebben we graag uw bedrijfsgegevens en daarna persoonlijk contact. De eventuele afgesproken klantgebonden condities zijn dan zichtbaar na uw bedrijfsinlog op de site. Ook kunt u via de site een offerte aanvragen op basis van de door u samengestelde bestelling. Zodra wij deze van prijzen hebben voorzien kunt u de bestelling bij ons plaatsen

 

Wat is een account aanmaken?

 

Indien u een nieuwe klant wil worden dan dient u het invulformulier ‘klant worden bij IJzerwaren Unie in te vullen. Indien u al een klant bent van SV-E kan u op basis van uw debiteuren nummer een online account aanmaken. U dient dan uw debiteuren nummer bij de hand te hebben dit in combinatie met uw e-mail adres en wachtwoord geeft u toegang tot uw bedrijfsgegevens en kan u onder de klantgebonden condities bestellen.

 

Kan ik als ik klant wordt op rekening kopen?

 

Ja, indien wij goedkeuring hebben op de debiteurenaanvraag.

 

Ik ben al klant van SV-E , kan ik dan bestellen?

 

Ja, met uw debiteurennummer kan u dan een verkorte aanvraag in.

 

Ik ben particulier en wil klant worden, kan dat?

 

U kan op incidentele basis bestellen op de site en betalen d.m.v. Ideal. U kan geen historie opbouwen en u kunt zich niet registreren. De bijkomende bezorgkosten staan bij de geplaatste bestelling vermeld. Bezorging vindt plaats via Post.nl

 

 

  faq