TRAKA sleutelmanagement systeem

Traka systemen is een compleet management systeem waarover wij u graag informeren uiteraard als u weet wat u wilt hebben dan offreren wij u graag de door uw gewenste oplossing. Voor contact stuurt u verzoek naar info@ijzerwarenunie.nl   

Traka Large

De Large Traka (L-Serie) Stand alone of online uw sleutels beheren of het nu gaat om 10 sleutels of 180 sleutels Traka biedt de oplossing.

 

 

 

 

Traka Touch is Traka’s nieuwste ontwikkeling in intelligente sleutelbeheersystemen, waarbij een 7” breedbeeld touch screen en de nieuwste processortechnologie zijn geïntegreerd.  Nog nooit was sleutelbeheer zo eenvoudig als met deze out-of-the-box oplossing. De Traka Touch werkt standalone en de volledige bediening, van installatie en beheer tot het dagelijkse gebruik, gaat via het touch screen. 

Traka Touch M

Nieuw

Traka Touch met een 7” color touch screen met ene hoog bedieningsgemak voor stand alone oplossingen en of opgenomen in het netwerk.

 

 

Traka Lockers

 Behalve het Traka sleutelmanagement systeem zijn er ook Traka  Lockers voor het beheren van waardevolle bezittingen. Traka laptop locker

De Traka lockers zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, zelfs met RFID technologie waarmee de aan en afwezigheid van de bezittingen te controleren is, en tevens is de mogelijkheid aanwezig om de Traka bediening toe te passen op diverse lockers van andere fabrikanten waar Traka nauw mee samenwerkt. Traka Lockers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en registreren automatisch wie er wanneer welke locker heeft gebruikt. Tevens kunt u ook bepalen door wie, wanneer en welke lockers er gebruikt mogen worden. De lockers kunnen gebruikt worden voor het opbergen van o.a.:

TRAKA  Immobilisor een unieke oplossing met behulp van een iKey en een data logger (metalen box met  elektronica)  De kan op twee manieren ingeregeld worden:

iKey per item
Geschikt voor een enkel voertuig, deur, gereedschap etc. De bevoegde gebruiker haalt de juiste iKey uit het Traka sleutelmanagement systeem, Zodra men de iKey uitneemt wordt dit geregistreerd op tijd en gebruiker zodat in de historie de gebruiker te achterhalen is.

 

 
iKey per persoon
E
lke gebruiker zijn eigen iKey met zijn/haar  gebruikersprofiel. In dit profiel wordt vastgelegd welke middelen en of toegang de gebruiker  heeft. Dit voorkomt oneigenlijk gebruik van materialen of toegang tot ruimtes. Zodra de iKey wordt gebruikt wordt het activeren van het voertuig en tijdstip van activeren in de iKey weggeschreven. Bij het terugplaatsen van de iKey in het Traka systeem worden deze gegevens gedownload en gelogd in de rapportages